Od ideje do realizacije

02

USLUGE

01

PROJEKTOVANJE

Projektni radovi predstavljaju osnovu za realizaciju bilo koje ideje. Bilo da su u pitanju luksuzni apartmani, rezidencija/vila van grada, moderna klinika ili poslovni centar – sve počinje razradom tehničke dokumentacije, izradom crteža i 3D modela, što sve omogućava klijentu da stekne potpunu sliku finalnog proizvoda. Radimo projekte svih nivoa kompleksnosti i to za objekte raznovrsnih namena.

02

ARHITEKTURA​

Glavno oruđe naših arhitekata je dugogodišnje iskustvo stečeno na objektima najvišeg nivoa, kao i tehnologija naprednog softvera koja uključuje 3D vizuelizaciju. Klijentu se pruža najtačnija kalkulacija i vizuelna demonstracija rezultata naših aktivnosti još i u ranoj fazi projektovanja. Korišćenje tehnologije najnovije generacije takođe omogućava kontrolu svakog koraka realizacije projekta.

03

PAMETNA KUĆA

Za razliku od standardnih pametnih rešenja koji često imaju samostalne sisteme, BELACO Vam nudi holističko rešenje za osvetljenje, klimatizaciju, ozvučenje, zaštitu od požara i poplava, roletne, uštede energije i još mnogo toga. Sistem ima fleksibilan modularni sistem proširenja koji Vam omogućava da menjate, modifikujete sistem u bilo kojoj fazi izgradnje. Bilo da se radi o dvosobnom stanu, porodičnoj kući, kancelariji otvorenog tipa, restoranu ili velikom hotelskom kompleksu – Loxone nudi idealno rešenje za uštedu energije, kontrolu i automatizaciju. Belaco je oficijelni partner Loxone smart home sistema.

04

MAŠINSKE I ELEKTRO INSTALACIJE

Najneverovatnija arhitektonska rešenja u potpunosti prikazuju sav svoj sjaj, velelepnost i lepotu samo uz adekvatno odabrane i savršeno dizajnirane i implementirane teničke sisteme koji stoje iza takvih rešenja. Nakon probnog rada i testiranja, te puštanja u rad datog objekta, sveobuhvatnog održavanje tehničkih sistema garantuje dugoročno i neprekidno funkcionisanje izgrađenog objekta.

05

NABAVKA I INSTALACIJA OPREME

Stručnost i kompetentnost naših profesionalaca uključuju i odabir i isporuku licencirane opreme od glavnih dobavljača na globalnom nivou. Osim pribavljanja, vršimo i instaliranje date opreme. Garantujemo visoku efikasnost i pouzdanost sistema budući da sve vrste radova izvode radnici koji su završili specijalizovane obuke za iste u proizvodnim postrojenjima.

06

GARANCIJA I USLUGE ODRŽAVANJA

Naša kompanija pruža usluge tehničke podrške za objekat nakon izgradnje i puštanja u rad. Naši stručnjaci vrše blagovremeno preventivno održavanje i zamenu elemenata, kao i garantno servisiranje opreme. Garantujemo stručno i visoko-kvalitetno servisiranje i popravke u skladu sa važećim pravilima i propisima.

04

KONTAKT

ADRESA: Jurija Gagarina 227, Beograd
E-MAIL: office@belaco.rs
TEL: +381 11 403 8479